این دیر بالا اومدن زمان بوت به خاطر جریان کشیدن این دیوایس هست . روی پورت usb 2.0 متصل کردی یا usb 3.0نقل قول:
Printable View
این دیر بالا اومدن زمان بوت به خاطر جریان کشیدن این دیوایس هست . روی پورت usb 2.0 متصل کردی یا usb 3.0نقل قول:
usb3
خوب این جریان کشیدن هم تو مادربرد قبلی هم باید میبود دیگه
تازه پاور اون سیستم که از این مزخرفا بود . 40 تومنی بود
مادربرد قبلی usb 3.0 داشت ؟ دیوایس شما usb 2 هستنقل قول:
خیلی از قطعات usb 2.0 با وصل شدن به پورت usb 3.0 شاید درست کار نکنند .
ها؟ جدی؟
نه
مادربرد قبلی usb2 بود
رو tv cart هم نوشته usb2 ولی مگه فرق دارن usb2 رو تو 3 وصل کرد؟؟
ینی الان به usb2 اش وصل کنم درست میشه ...
بله یک کمی مطالعه کن در این زمینه .اگر قطعه مشکل سخت افزاری نداشته باشه . روی پورت usb 2.0 مشکلی نیست .نقل قول:
نسخه سوم یواسبی میتواند جریان 900 میلیآمپر را از خود عبور دهد؛ این مقدار در نسخه دوم برابر با 100 میلیآمپر است.
والا من درباره آمپر و جریان و فیزیک و اینا سر در نمیارم
اگه یه کم توضیحی در این باره بدی یا مقاله ای بدی که کلا با زبون ساده اینا رو بیان کنه ، میخانیم و همینطور ارتباطش با توان و ایناها ...
راستی نگفتی علائم اینکه اتصالات usb خراب باشه یا مثل همین بلنگه کلا چیه ها؟
ممنون اوستا امید و همینطور بقیه بچه ها . چندمین مشکلمه که رفع کردی
:give_rose:
یک کمی سرچ کنی مطالب زیاده .درمورد دیوایست tv پیشنهاد میکنم حتما این دانگل رو به usb پشت کیس و usb 2.0 متصل کنی . چون بارها دیدم به دلیل عدم استاندارد بودن کابلهای front panel usb چنین مشکلاتی دیده شدهنقل قول:
با سلام
دوست عزیز چنانچه از پشتیبانی آواژنگ رضایت دارید . لطفا نظر خودتون رو در تاپیک زیر اعلام کنید .با تشکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تو usb2 اش گزاشتم درس شد
راستی اوستا امید قضیه ی tv cart رو که قبلا هم گفته بودم نمیدونی چرا وقتی از 8 به 7 میرم ، قاتی میکنه؟ الان فمیدم که فقط سیم آنتن رو از پشتش خارج کنم و دوباره جا بزارم درس میشه اما اگه این کار رو نکنم نه
:11():
به نظر میرسه این کارت جریان بیشتری از usb میکشه . که اصلا خوب نیست .نقل قول:
- - - Updated - - -
به نظر میرسه این کارت جریان بیشتری از usb میکشه . که اصلا خوب نیست .نقل قول: